top of page

AFBRAAKWERKEN 

Sloop- en afbraakwerken regio Brussel

De Meuter is al 40 jaar actief in het afbreken, slopen en ontmantelen van gebouwen en diverse constructies. Onze projecten situeren zich grotendeels in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, maar wij zijn ook werkzaam in Vlaanderen, Wallonië en over de Belgische grenzen.

Door onze vakkundige aanpak en ervaren personeel hebben wij al heel wat grootschalige projecten uitgevoerd. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid machinepark met meer dan 30 grote hydraulische graafmachines, twee sloopkranen (met een giek van 32 meter) en een 40-tal kleine machines, zoals minigravers en bobcats.

 

Veiligheid en milieu zijn bij ons prioritair. Wij zijn in het bezit van een VCA-certificaat door ons strikte veiligheids-, gezondheids- en  milieubeleid. Daarnaast streven wij als milieubewust bedrijf naar een maximale scheiding van bouwafval. Sinds 2005 hebben wij daardoor ook ons eigen recyclagecentrum All Belgian Recycling (ABR). ABR recycleert bouwafval tot kwalitatief en herbruikbaar bouwmateriaal. Tevens staan wij ook garant voor het plaatsen van containers voor bouwafval.

Wij staan garant voor een brede waaier aan activiteiten, zowel manueel als machinaal:

Afbraak van residentiële gebouwen (woningen, flatgebouwen, collectieve accomodaties, garages en andere bijgebouwen)

Afbraak van hoge torengebouwen in stadskernen

Afbraak van bruggen (met of zonder explosieven)

Afbraak van voetbalstadia

Industriële sloopprojecten (afbraak van industriële sites en specifieke interventies op industriële sites, zoals de afbraak van schouwen of de ontmanteling van productie eenheden)

Partiële sloop van gebouwen met behoud van bepaalde constructies, zoals gevels (inclusief stabilisatiewerken)

Ontmantelingswerken in functie van renovatiewerken

Snelle interventies bij noodgevallen (24/24 en 7/7 service), bijvoorbeeld bij afbraakwerken naar aanleiding van een brand

Wenst u meer informatie over afbraakwerken of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

bottom of page