top of page

ASBESTVERWIJDERING

Asbestverwijdering regio Brussel

Asbest verwijderen is een zeer nauwkeurig project. Sinds 2005 hebben wij een erkenning voor het verwijderen van asbest in al zijn toepassingen.

Wij hebben alle nodige kennis in huis en zetten tijdens de klus speciaal opgeleid personeel in met de nodige uitrusting en bescherming. Daarnaast staan wij garant voor de complete verwijdering van asbest en het opvolgen van alle wettelijke verplichtingen.

Met onze gespecialiseerde kennis verwijderen wij asbest (zowel vaste als losse asbest) op alle mogelijke plekken:

Asbest rond buizen en ketels

Asbestdichtingen tussen flenzen

Asbestcement (bijvoorbeeld dakbedekking, golfplaten, valse plafonds, gevelpanelen, rioolbuizen, schoorsteenpijpen en dakleien)

Asbesthoudende lijm en vinyltegels

Wij verzorgen bij asbestverwijdering voor alle nodige formaliteiten, bijvoorbeeld het opstellen van een asbestinventaris (verplicht volgens de arbeidswetgeving), het informeren van alle bevoegde instanties en het aanvragen van de milieuvergunningen.

Asbestverwijdering en afbraakwerken zijn vaak nauw met elkaar verweven. De Meuter is in beide werkzaamheden gespecialiseerd. Als zowel het verwijderen van asbest als de afbraakwerken door ons worden uitgevoerd, betekent dit een meerwaarde voor de planning en verantwoordelijkheid. Slechts één bedrijf voor beide projecten betekent ook één contactpersoon voor u als klant.

Wilt u meer weten over onze diensten of manier van werken? Neem gerust contact met ons op.

bottom of page